«برنج برشته» شیرینی قدیمی و اصیل مردم گیلان

«برنج برشته» شیرینی قدیمی و اصیل مردم گیلان

کم خبر/ برنج برشته یا برنج دوشاب، یکی از شیرینی های قدیمی و اصیل مردم گیلانه، و مخصوص روزهای عید و عروسیه..در روستای تازه آباد برنج خیس خورده را با کمی روغن تفت میدن و وقتی خوب طلایی رنگ و برشته شد، دوشاب که همان شیره انگور یا خرمالوی جنگلیست اضافه می کنند روی آن هم با گردو و فندق کوبیده شده و آب نبات های ریز تزیٔین می کنند.ممنونیم از خانم هاتف و خواهرشون که این برنج دوشاب خوشمزه رو درست کردند...تازه آباد، سیاهکل، گیلان، تابستان ۹۹از صفحه «دورنیست»

همچنین ببینید

آمار خرید شمش طلا در ۶ ماهه نخست امسال/ رکورد معاملات در این حراج شکست

آمار خرید شمش طلا در ۶ ماهه نخست امسال/ رکورد معاملات در این حراج شکست

ایسنا : طی شش ماهه نخست امسال معادل ۸.۱ تن شمش طلا در ۳۶ جلسه حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران خریداری شد.