کتاب کاله/ طرز تهیه مرغ درسته فوت و فنهای خاصی دارد که باخبر شدن از آنها شما را به یک آشپز ویژه تبدیل میکند. چرا؟ یکی از مهمترین مسائل در پخت این مدل از مرغ، خام ماندن بعضی از قسمتهای آن است. البته بوی مرغ، سوختگی، آب انداختن و… از دیگر مسائلی است که میتوانند زحمت شما را از بین ببرند. ما در این مطلب به روشی برای تهیه مرغ درسته در فر برای شما آماده کردهایم تا بتوانید خوراکی لذیذ را برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.مواد لازم برای تهیه مرغ درستهسیر خرد شده10 حبهکره 100 گرملیمو (پوست دو عدد به همراه یک دوم آب آنها)دو عددچوب و برگ آویشندو شاخهمرغ درسته یک عددروغن زیتون50 میلی لیترپیازچهار عددقارچ خشک85 گرمبرگ بوسه عددسرکه سفیددو قاشق غذاخوریجعفری خرد شده یک دسته کوچکطرز تهیه مرغ درستهمرحله اولدر اولین حرکت، فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بگذارید داغ شود. در همین زمان حبههای سیر، پوست رنده شده دو لیمو و یک دوم آب آنها و آویشن را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.مرحله دوماین مرحله یکی از بخشهای ظریفکاری آشپزی شماست! سعی کنید به آرامی پوست مرغ را از گوشتش جدا کنید و در فاصله پوست و گوشت، سسی را که مرحله قبل آماده کردید را در بریزید.با کمک فشار انگشتهایتان سس را پیش ببرید و روی تمام بخشها پخشش کنید تا همه آن فضای میانی پر شود.مرحله سومروغن را در یک قابلمه بزرگ که مناسب اندازه مرغ است گرم کنید. پیاز، قارچ و برگ بو را اضافه کنید، برای مدت چند دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا تغییر رنگ بدهند.مرحله چهارممرغ را با باقی مانده برگهای آویشن و مقداری نمک و فلفل ماساژ دهید. سرکه سفید و 20 میلی لیتر آب گرم را در فضای خالی شکم مرغ ریخته و در ظرف را بگذارید. به مدت 1 ساعت و 40 دقیقه در فر بپزید. همزمان طلایی شده و آب اضافی بخار میشود.مرحله پنجمسینی را از فر خارج کنید و همه مایعات را از داخل مرغ دوباره درون ظرف دیگری خالی کنید. این سس را در یک تابه بریزید و به ادویههای مورد علاقهتان کمی تفت بدهید تا مزهدار شود. در آخر هم کمی جعفری به آن اضافه کنید.در نهایت میتوانید مرغ درسته پخته شده را با چاشنی سرو کنید و لذت ببرید.چند نکتهادویههای این غذا کاملا سلیقهایست اما ما به شما فلفل، ادویه هندی، کاری و پاپریکا دودی را پیشنهاد میکنیم.در کنار مرغ میتوانید برنج زعفرانی یا پلو کره سرو کنید.اگر مرغ اضافه آمد میتوانید آنرا فریز کنید و در خوراکها یا الویه مورد استفاده قرار دهید.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar