مجله تصویر زندگی/ چی لازم دارم:ماکارونی از هر نوع که مایلید 500 گرمقارچ 10 عددفلفل دلمه ای 2 عددفلفل ترکیه ای کاپیا یک عددهویج متوسط 1 عددسیر 2 حبهرب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخورینمک یک قاشق چایخوریفلفل سیاه یک قاشق چایخوریآویشن یک قاشق چایخوریکره 1 قاشق غذاخوریروغن زیتون 4 قاشق غذاخوریشیر برای سس 2 لیواننشاسته برای سس 1 قاشق غذاخوریجعفری خرد شده کمی برای تزیینآماده سازی:15 دقیقهزمان پخت:30 دقیقهمجموع زمان پخت:45 دقیقهچطور بپزم:از هر نوع ماکارونی برای تهیه این غذا می توانید استفاده کنید.برای سس می توانید از نشاسته ذرت یا گندم مصرف کنید.به جای فلفل ترکیه ای می توانید فلفل قرمز تند یا فلفل دلمه ای قرمز استفاده کنید.در قابلمه ای مناسب آب را جوش آورده و ماکارونی و نمک را داخلش بریزید.ده دقیقه تا یک ربع بعد ماکارونی را آبکش کنید و رویش کمی آب سرد بریزید و کنار بگذارید.قارچ ها را برش بزنید. هویج، سیر، پیاز و فلفل ها را نگینی خرد کنید.هویجها را در ماهیتابه با کمی روغن مایع یا روغن زیتون تفت دهید.قارچها را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازند.وقتی رنگ قارچ ها تغییر کرد، پیاز و سیر را اضافه کنید.1 دقیقه بعد فلفل ها را داخل ماهیتابه ریخته و 2 دقیقه تفت دهید.1 قاشق غذاخوری کره اضافه کرده و وقتی کره آب شد، رب را ریخته و 1 دقیقه تفت دهید.داخل کاسه مناسبی شیر ریخته و نشاسته را اضافه کنید و خوب هم بزنید.مخلوط شیر و نشاسته را روی سبزیجات بریزید.حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.سپس ماکارونی را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر روی اجاق بپزید.غذای خوشمزه ما آماده سرو است.ویش جعفری خرد شده بپاشید.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید