نکات مفید برای پاک کردن و طبخ ماهی
نکات مفید برای پاک کردن و طبخ ماهی

نکات مفید برای پاک کردن و طبخ ماهی

هفت گنج/ خیلی از افراد با پاک کردن، بوی ماهی و همچنین در طبخ آن مشکل دارند و ترجیح میدهند از خوردن آن صرف نظر کنند. با ما همراه شوید تا نکات کاربردی و مهمی را با شما در میان بگذاریم…فرار ماهی:برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی:برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنیداز بین بردن بوی ماهی از دست:برای از بین بردن بوی ماهی از دست، دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید. جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آب پز:اگر جزو کسانی هستید که ماهی آب پز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.شیر و ماهی:هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است. تیغ ماهی:اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید

به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید

همچنین ببینید

دولت جدید فرانسه معرفی شد

دولت جدید فرانسه معرفی شد

ایرنا : رئیس جمهوری فرانسه دولت جدید این کشور را معرفی کرد