ستاره/ مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با قارچگردو : دو و نیم پیمانهرب انار شیرین : ۶ قاشق غذاخوریقارچ : ۸ عدد متوسطپیاز : ۱ عدد متوسطشکر یا شیره کشمش : (در صورت تمایل)نمک و زردچوبه: به میزان لازمزعفران و دارچین: به میزان لازمارده: ۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل) طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچپیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.گردو خرد شده یا چرخ شده را (بیش از حد له نباشد) به پیازها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.نکته: گردوها را زیاد تفت ندهید زیرا خورشت فسنجان قارچ شما بیش از حد تیره میشود.حالا مقداری آب به گردو و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید.قارچها را خرد کرده و جداگانه تفت دهید تا آب قارچ ها کامل کشیده شود.زعفران دم کرده ، ارده ، کمی دارچین ، رب انار و نمک را به آن اضافه کنید تا به آرامی بپزند. (اگر میخواهید فسنجان کمی شیرین شود شکر را نیز اضافه کنید.)حدود سه ساعت زمان بدهید تا فسنجان روغن بیندازد و جا بیفتد.نکته: چنانچه ترجیح میدهید خورشت فسنجان قارچ غلیظی داشته باشید، نباید در ابتدا مقدار زیادی آب به خورش اضافه کنید. بلکه آب را در فواصل زمانی پس از کم شدن آب خورشت اضافه کنید.شما میتوانید مقداری گوشت مرغ هم به این خورش اضافه کنید و یک خورشت فسنجان با مرغ و قارچ داشته باشید. همچنین میتوانید به جای مرغ از گوشت قلقلی استفاده کنید. همه چیز بستگی به سلیقه شما دارد.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar