طرز تهیه شیرینی قرابیه ارده تبریزی

طرز تهیه شیرینی قرابیه ارده تبریزی

کم خبر/ طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز مواد لازمارده دویست گرم(یک پیمانه)پودر قند الک شده صد گرم (یک پیمانه)ارد سفید قنادی سه پیمانه الک شده (هر پیمانه صد و بیست و پنج گرم)روغن مایع هشتاد گرم(یک سوم پیمانه)پودر هل یک ق غامروز می خوام بهتون آموزش قرابیه ارده رو بدم. لطفا لطفا متن رو کامل بخونید من هم توی فر درست کردم هم توی قابلمه روی گاز کامل متن رو بخونید مطمئنم که مثل من عاشق عطر و طعم این شیرینی میشید خیلی خیلی راحت و آسون درست میشه مواد لازم فقط آرد سفید و ارده و پودر قند و پودر هل و روغن مایع است .ابتدا درون کاسه ای هشتاد گرم روغن مایع و یک لیوان ارده و یک لیوان پودر قند الک شده را با هم مخلوط کنید سپس یک قاشق مرباخوری سرپر پودر هل اضافه شود و هم بزنید . میتونید به جای پودر هل نصف ق چ وانیل بزنید. اما با هل خوشمزه تره و در آخر کار سه لیوان آرد کم کم اضافه شود و هم بزنید (سیصد و هفتاد گرم) . حالا یه خمیر نرم و لطیف و نچسب داریم کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و از مواد به اندازه یک گردو گلوله کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید. بیست دقیقه قبل روشن شود تا گرم شود. سینی را داخل طبقه وسط فر قرار دهید با دمای صد و شصت برای فر های گازی و صد و چهل برای فر های برقی به مدت بیست یعنی تا زمانی که یکم فقط یکم زیر قرابیه  طلایی شود دقت کنید در ابتدا قرابیه  نرم است اما بعد از اینکه کاملا خنک شد سفت میشه قرابیه بینهایت ترد و  خوشمزه است توی دهن آب میشه. خیلی راحت می توانید قرابیه را داخل قابلمه یا داخل ماهیتابه درست کنید به همین ترتیب کف تابه را کاغذ روغنی پهن کنید و با فاصله  بچینید و در ابتدا به مدت بیست دقیقه با دم کنی و حرارت کم و در آخر به مدت ربع ساعت بدون دم کنید و با حرارت خیلی کم اجازه دهید قرابیه  حاضر شود فقط تفاوتش با فر  اینکه قرابیه بافر روش ترک میخوره اما بدون فر قرابیه ترک نمی خوره ولی بافت و طعم شان دقیقا مثله  همه.از صفحه پوپک فود

همچنین ببینید

عراقچی به حسن نصرالله تسلیت گفت

عراقچی به حسن نصرالله تسلیت گفت

ايسنا : وزیر امور خارجه با انتشار پیامی خطاب به حسن نصرالل، شهادت ابراهیم عقیل را به همراه جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت اسلامی لبنان تسلیت گفت.