تهیه شیرینی از جلبک برای حفاظت از محیط زیست

تهیه شیرینی از جلبک برای حفاظت از محیط زیست

باشگاه خبرنگاران/ یک قناد فرانسوی از جلبک های آزمایشگاهی به عنوان طعم دهنده و رنگ خمیر شیرینی هایش استفاده می‌کند که همین امر سبب افزایش مشتری هایش شده است.جلبک‌ها ارزش غذایی بسیار بالایی دارند که  آنتی اکسیدان و ویتامین های موجود در آنها سبب حفظ سلامتی بدن خواهد شد.

همچنین ببینید

عراقچی به حسن نصرالله تسلیت گفت

عراقچی به حسن نصرالله تسلیت گفت

ايسنا : وزیر امور خارجه با انتشار پیامی خطاب به حسن نصرالل، شهادت ابراهیم عقیل را به همراه جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت اسلامی لبنان تسلیت گفت.