ویتامین دی را فقط با این ماده غذایی مصرف کنید
ویتامین دی را فقط با این ماده غذایی مصرف کنید

ویتامین دی را فقط با این ماده غذایی مصرف کنید

به گزارش خبرآنلاین آنلاین به نقل از ایسنا، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و برای جذب بهتر باید با منابع چربی‌های سالم مصرف شود.به گفته متخصصان تغذیه، ویتامین D در صورت ترکیب با چربی‌های سالم بهتر جذب می‌شود. چربی‌هایی مانند روغن زیتون، آووکادو و کتان نمونه‌هایی از چربی‌های مفید هستند که می‌توانند جذب ویتامین D را افزایش دهند.یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهایی با حدود ۱۰ گرم چربی می‌توانند به جذب بهتر ویتامین D کمک کنند. به عنوان مثال، مصرف ماهی قزل آلا، آجیل یا کره آجیل طبیعی می‌تواند مؤثر باشد.مقدار توصیه‌شده ویتامین D برای افراد بین ۱ تا ۷۰ سال، ۶۰۰ واحد بین‌المللی (IU) در روز است و این مقدار برای افراد بالای ۷۰ سال به ۸۰۰ IU افزایش می‌یابد.برای بهره‌برداری کامل از مزایای ویتامین D، مهم است که آن را با منابع چربی سالم مصرف کنید تا بدن قادر به جذب و استفاده مؤثر از آن باشد.

همچنین ببینید

فاضلی: شوروی و پهلوی هم نتوانستند جلوی کتاب خواندن را بگیرند/ نظام‌های سیاسی ضربه اصلی را از قیمت پنیر می‌خورند نه از محتوای کتاب‌ها

فاضلی: شوروی و پهلوی هم نتوانستند جلوی کتاب خواندن را بگیرند/ نظام‌های سیاسی ضربه اصلی را از قیمت پنیر می‌خورند نه از محتوای کتاب‌ها

تحلیلگر مسائل سیاسی نوشت: ممیزی و سانسور کتاب، از اساس کار بی‌حاصلی است. نه کلیسای کاتولیک توانست جلوی خوانده شدن ترجمه‌های انجیل را بگیرد؛ نه نظام شوروی توانست مانع خوانده شدن کتاب‌ها شود.