خبرآنلاین/قیمت عرضه شیرینی تر در واحدهای صنفی درجه دو هر کیلو ۶۵ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی در واحدهای درجه دو ۵۰ هزار تومان است.
علی بهرهمند در رابطه با قیمت انواع شیرینی اظهار کرد: آخرین نرخ مصوب شیرینی مربوط به تیرماه امسال است و برای ایام پایانی سال قیمت انواع شیرینی تغییری نکرده است. وی با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه افزود: یکی از مشکلات ما افزایش قیمت روغن مارگارین است به طوری که قیمت یک حلب ۱۰ کیلویی روغن مارگارین در بازار آزاد حدود ۸۰۰ تا ۸۵۰ هزار تومان است. رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران بیان کرد: قیمت دولتی روغن مارگارین حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان است اما این کالا با قیمت دولتی در بازار بسیار کمیاب است بنابراین مجبور هستیم تا این روغن را از بازار آزاد به قیمت بسیار گران خریداری کنیم. بهرهمند در مورد قیمت شکر نیز اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم شکر دولتی حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است اما از آنجا که صنفی شیرینی فروشی سهمیهای در این رابطه ندارد در نتیجه باید این کالا از بازار آزاد و به قیمت هر کیلو بین ۱۷ تا ۱۸ هزار تومان خریداری شود. رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با تاکید بر اینکه افزایش قیمت مواد اولیه و ثبات نرخ محصول نهایی موجب ضرر و زیان کاسبان این صنف میشود، گفت: با این وجود قیمت انواع شیرینی برای شب عید تغییری نمیکند و عرضه با همان قیمت مصوب تیرماه ۱۴۰۰ انجام خواهد بود. وی افزود: براساس مصوبه تیرماه ۱۴۰۰ قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر در واحدهای صنفی درجه یک ۷۸ هزار تومان و قیمت عرضه هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی در واحدهای صنفی درجه یک ۶۵ هزار تومان و هر کیلوگرم شیرینی پاپیونی در واحد صنفی درجه یک ۴۹ هزار تومان است. رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران بیان کرد: قیمت عرضه شیرینی تر در واحدهای صنفی درجه دو هر کیلو ۶۵ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی در واحدهای درجه دو ۵۰ هزار تومان و قیمت عرضه هر کیلوگرم شیرینی یزدی نیز در واحدهای صنفی درجه دو ۳۹ هزار تومان است.